Crispy Soles

Politica retururi.

Cumparatorul are dreptul sa returneze un produs fara specificarea unul motiv in decursul a 10 zile lucratoare de la primirea Comenzii. Consumatorul poate sa informeze Vanzatorul in legatura cu intentia de retur atat telefonic cat si prin e-mail. Cumparatorul are urmatoarele optiuni dupa anuntarea intentiei de retur:

1. sa solicite returnarea banilor intr-un cont bancar mentionat de el;

2. sa solicite schimbarea cu un alt Produs. In cazul in care Produsul cu care se doreste sa se faca schimbul are un pret mai mic atunci diferenta va fi returnata de catre Vanzator, Cumparatorului intr-un cont bancar. In cazul in care produsul cu care se doreste sa se faca schimbul are un pret mai mare atunci se va achita diferenta de pret.

Rambursarea sumelor se face in cel multe 30 de zile lucratoare dupa retur. Noul produs va fi expediat de catre Vanzator doar dupa ce produsul initial a fost returnat de catre Cumparator. Produsele trebuie returnate in aceeasi conditie ca la primirea lor, sa nu prezinte urme de folosire sau de deteriorare, sa aiba etichetele originale atasate si cutia originala. Cutia trebuie impachetata intr-un ambalaj corespunzator pentru a nu se permite deteriorarea acesteia si implicit a produsului. Costurile aplicate in procesul de returnare vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza multiple retururi in cazul in care acestea sunt facute intr-un mod abuziv.