Crispy Soles

Termeni si conditii.
Definitii generale


Magazinul online CRISPY SOLES (Vanzator)

Magazinul online CRISPY SOLES, care comercializeaza articole de incaltaminte, imbracaminte si accesorii prin intermediul magazinului online: www.crispysoles.ro, este gestionat de Crispy Sole SRL-D, în calitate de vânzător, cu sediul social în: Sos. Stefan cel Mare, nr. 15, bl. 15, etajul 1, Sector 2, București, România, înregistrat la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Municipal București, număr de identificare identificare J40/6496/04.05.2016, cod unic de înregistrare (CUI) 36038502. CRISPYSOLES.RO isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

CUMPARATORUL va fi definit prin orice persoana fizica sau juridica care desfasoara o Comanda.

PRODUS – orice bun mentionat in comanda ce va fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

COMANDA este acea modalitate electronica prin intermediul careia Cumparatorul isi exprima intentia de a achizitiona bunuri de la Vanzator.

CURIER persoana juridica ce presteaza servicii de transport.

Plasarea comenzilor

Magazinul facilitează plasarea comenzilor de bunuri după cum urmează:
1. Prin intermediul magazinului online www.crispysoles.ro;
2. Prin e-mail, trimitand comanda la adresa contact@crispysoles.ro.

Cumparatorul poate plasa o comandă fără a fi nevoie de a-şi înregistra permanent datele personale în baza de date a Magazinului (comanda rapida). Pentru a plasa o comanda se aleg produsele din magazinul online precum atributele acestora (ex. marime) si se adauga in cosul de cumparaturi. Accesand cosul de cumparaturi clientul poate modifica cantitatile pentru un produs precum si eliminarea unui produs din cos. Pagina produsului contine toate detaliile necesare (brands, model, culoare, poze, marimi disponibile, descrierea produsului, conditiile de transport) astfel incat Comanda sa se desfasoare in conditii transparente. Costul final al produsului/ produselor include TVA. Taxa de transport nu este inclusa in pretul total, cu exceptia cazului in care costul produselor depaseste limita impusa pentru acordarea transportului gratuit. Aceasta limita este mentionata pe pagina produsului si actualizata in orice moment fara o notificare prealabila.

Dupa plasarea produselor in cos si completarea detaliilor personale se poate trece la finalizarea comenzii. Cumparatorul poate alege ca expedierea produselor sa se faca la o alta dresa decat cea cu care s-a inregistrat prin bifara campului pentru adresa secundara. La ultimul pas al comenzii se va afisa un rezumat detaliat al acesteia precum si costurile de transport. Dupa apasarea butonului de Finalizeaza Comanda, cumparatorului i se va afisa un mesaj cu numarul comenzii sale si va primi pe adresa de e-mail un mesaj cu toate detaliile comenzii. Ulterior va primi un al doilea e-mail prin care va fi notificat de expedierea comenzii si tracking number-ul pentru urmarirea expeditiei. Toate comenzile for fi expediate prin intermediul Fan Courier/DPD Courier, in calitate de Curier.

Modalitate de plata

Clientul va achita preţul produselor comandate şi cheltuielile de expediţie prin:
- Ramburs, la primirea expeditiei.
- Plata electronica.

Ne rezervam dreptul de a solicita clientilor plata electronica pentru comenzi ce depasesc un anumit plafon din punct de vedere al cantitatii, pentru a evita eventualele retururi abuzive.

Returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa returneze un produs fara specificarea unul motiv in decursul a 10 zile lucratoare de la primirea Comenzii. Consumatorul poate sa informeze Vanzatorul in legatura cu intentia de retur atat telefonic cat si prin e-mail. Cumparatorul are urmatoarele optiuni dupa anuntarea intentiei de retur:

1. sa solicite returnarea banilor intr-un cont bancar mentionat de el;

2. sa solicite schimbarea cu un alt Produs. In cazul in care Produsul cu care se doreste sa se faca schimbul are un pret mai mic atunci diferenta va fi returnata de catre Vanzator, Cumparatorului intr-un cont bancar. In cazul in care produsul cu care se doreste sa se faca schimbul are un pret mai mare atunci se va achita diferenta de pret.

Rambursarea sumelor se face in cel multe 30 de zile lucratoare dupa retur. Noul produs va fi expediat de catre Vanzator doar dupa ce produsul initial a fost returnat de catre Cumparator. Produsele trebuie returnate in aceeasi conditie ca la primirea lor, sa nu prezinte urme de folosire sau de deteriorare, sa aiba etichetele originale atasate si cutia originala. Cutia trebuie impachetata intr-un ambalaj corespunzator pentru a nu se permite deteriorarea acesteia si implicit a produsului. Costurile aplicate in procesul de returnare vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza multiple retururi in cazul in care acestea sunt facute intr-un mod abuziv.

Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Informațiile personale ale utilizatorilor site-ului crispysoles.ro sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai in scopul efectuarii comenzilor si in scopuri de marketing. Utilizatorul poate completa si actualiza informatiile personale in orice moment. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Crispy Sole SRL-D are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.

Efectuarea de comenzi în magazinul online Crispy Soles şi totodată înregistrarea în baza de date sunt legate de exprimarea acordului pentru colectarea şi prelucrarea datelor personale, în înţelesul legislatiei în vigoare. Aceste informaţii servesc exclusive scopurilor legate de realizarea comenzii, inclusiv emiterea dovezii vânzării (bon fiscal sau factură fiscală) şi expediţiei produselor. Pentru aceasta magazinul Crispy Soles are dreptul de a pune datele colectate la dispoziţia partenerilor săi comerciali, numai pentru realizarea corectă a comenzii. În cazul pierderii de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și gazduit site-ul www.crispysoles.ro, Societatea nu-și asumă nicio responsabilitate.