Termeni si conditii

1.    Prevederi preliminare

1.1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Acești Termeni si Condiții, cu modificările ulterioare, reglementează relația contractuală a clientului cu entitatea Crispy Sole SRL. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Conditiile. Înainte de a finaliza comanda vi se va specifica în mod clar să acceptați Termenii și Condițiile în versiunea publicată pe site la momentul plasării comenzii. Prin acceptarea acestor termeni sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile în versiunea publicată pe site-ul nostru la momentul plasării comenzii. Dacă nu acceptați, nu puteți plasa comenzi pe site-ul nostru. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment Termenilor și Condițiilor prin postarea modificărilor pe site, fără o notificare prealabilă. Asigurați-vă că recitiți Termenii și Condițiile de fiecare dată înainte de a finaliza comanda. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, sunteți de acord cu respectarea Termenilor și Condițiilor în versiunea publicată pe site la momentul vizitei dumneavoastră.

1.2. Elemente definitorii

- Vanzator: societatea Crispy Sole SRL-D cu sediul in Bucuresti, Corp C.12, etj.1, str. Heliade intre Vii nr. 8, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/6496/2016, avand CUI RO36038502;

- Cumparator: orice persoana fizica sau juridica ce trimite/finalizeaza o comanda pe site-ul www.crispysoles.ro; Relatiile juridice dintre Vanzator si Cumparator care nu sunt in mod expres stipulate in acesti Termeni si Conditii sunt guvernate de prevederile in vigoare ale art.1650 si urmatoarele din Legea nr.287/2009 privind Codul Civil, cu modificarile si completarile ulterioare, Ordonanta Guvernului nr.21/1992 privind protectia consumatorilor si legislatia aferenta, cu modificarile si completarile ulterioare.

- Bunuri: orice produs care urmeaza a fi furnizat cumparatorului de catre vanzator;

- Comanda: document electronic prin care cumparatorul solicita achizitionarea unor bunuri prezentate in oferta magazinului online;

- Contract: dispozitiile prezentate in Termenii si Conditiile site-ului sunt asimilate legal unui Contract de vanzare – cumparare incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator;

- Data contractului: incheierea acestuia are loc la momentul in care comanda este confirmata de catre Vanzator, confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau online prin e-mail.

 

2.    Oferta de Bunuri, Comanda, Formarea unui Contract, Livrare, Plata

2.1. Oferta de Bunuri inseamna o oferta de bunuri selectionate, oferite prin intermediului unui catalog online. Oferta de Bunuri este doar cu titlu informativ iar Vanzatorul nu are obligatia de a incheia un Contract de vanzare-cumparare cu privire la bunurile respective. Vanzatorul ia toate masurile pentru ca informatiile publicate pe Website, inclusiv descrierea Produselor si a Serviciilor, precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. In asemenea situatii, in cazul in care Crispy Soles constata ca eroarea respectiva a afectat/influentat Comanda dumneavoastra sau Contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii Comenzii/a Contractului, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.

2.2. Culorile bunurilor, astfel cum sunt prezentate pe Website, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile monitorului dumneavoastra; dimensiunile si forma Bunurilor pot fi diferite in realitate fata de modul in care apar pe Website, de aceea, va rugam sa aveti in vedere ca este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati ca marimea reala a fiecarui Produs sa corespunda scopului pentru care ati achizitionat respectivul Bun; fotografiile si imaginile de pe Website au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a Bunului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a Bunului.

2.3. Crispy Sole SRL-D isi rezerva dreptul de a ajusta in mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile si ofertele speciale practicate.

2.4. Toate preturile Bunurilor si serviciilor sunt stipulate cu TVA inclus

2.5. Comanda si Formarea unui Contract; Comanda poate fi plasată prin intermediul site-ului nostru sau telefonic. Pentru a face o comandă pe site, veți parcurge un proces simplu, la sfârșitul căruia veți confirma comanda apăsând butonul "Finalizează comanda"/”Trimite comanda”. Butonul va indica în mod clar că plasarea comenzii implică obligația dumneavoastră de plată. Înainte de confirmarea comenzii, sunteți întotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie plătit și veți avea întotdeauna posibilitatea de a verifica și eventual de a corecta comanda. De asemenea, pentru comenzile telefonice, veți fi informat în ceea ce privește suma de plată și modalitatea de livrare, inclusiv costuri suplimentare, dacă este cazul.

2.6. După plasarea unei comenzi, veți fi contactat telefonic, prin sms sau email prin care confirmăm primirea și înregistrarea comenzii dumneavoastră. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi. În cazul în care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnică ori neconformități constatate în momentul procesului de expediere, vă vom informa cu privire la această situatie și vom rambursa sumele plătite de catre dumneavoastră pentru aceste produse, dacă este cazul, în conformitate cu dispozițiile de rambursare din secțiunea referitoare la drepturile dumneavoastră statutare de retragere prevăzute în acești Termeni și Condiții, în decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ați comunicat decizia dumneavoastră de terminare a contractului. Vă rugăm să aveți în vedere că numai produsele listate pe site-ul nostru cu descrierea produsului și un preț de vânzare sunt destinate vânzării. Vanzatorul se obliga sa accepte Comanda Cumparatorului, cu exceptia situatiei in care comanda respectiva contravine acestor Termeni si Conditii sau a situatiei in care Vanzatorul are un motiv specific sa considere ca Cumparatorul va incalca Contractul de vanzare-cumparare. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea Bunuri si Serviciilor din Comanda, Vanzatorul va anunta Cumparatorul pe adresa de e-mail comunicata sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului in momentul efectuarii Comenzii. Daca Cumparatorul nu este de acord cu noua Comanda, acesta o poate modifica/anula, iar Vanzatorul va returna suma platita de Cumparator in maxim 14 de zile calendaristice de la confirmarea modificarii/anularii comenzii.

2.7. Livrare; Vanzatorul se obliga sa informeze Cumparatorul, prin mijloace electronice, ca bunurile au fost expediate catre adresa Cumparatorului pusa la dispozitie de Cumparator. Bunurile sunt livrate prin Curier (Fan Courier sau DPD Courier) la adresa pusa la dispozitie de catre Cumparator. In cazul in care comanda a fost plasata intr-o zi lucratoare pana la ora 16.00, Crispy Sole SRL-D depune toate eforturile pentru a expedia din depozit toate comenzile in aceeasi zi. Daca comanda a fost plasata dupa aceasta ora atunci ea va fi expediata in ziua imediat lucratoare. Daca o comanda a fost plasata in weekend atunci ea va fi expediata in ziua imediat lucratoare. Nu sunt considerate zile lucratoare Sarbatorile Legale si zilele de weekend. Dupa expedierea comenzii Crispy Sole SRL instiinteaza prin e-mail toti clientii pentru a putea urmari traseul comenzii. De regula, timpul de livrare este de 24h lucratoare, maxim 48h lucratoare de la data expedierii comenzii.

2.4 Plata; Preturile afisate sunt exprimate in RON si includ TVA. Preturile produselor afisate pe website exclud costurile de livrare si costurile altor servicii optionale pe care le-ati selectat. Costurile standard de livrare prin curier (Fan Courier sau DPD Courier) sunt următoarele:

- 13 RON pentru comenzile cu o valoare mai mica de 400 RON;

2.8. - GRATIS pentru comenzile cu o valoare mai mare de 400 RON;

2.9. - Aditional cumparatorul poate opta pentru serviciul “Verificarea Coletului La Livrare”. Acest serviciu are un cost separat de 5RON.

2.10.         Vanzatorul ofera urmatoarele metode de plata: numerar la livrare (ramburs), plata prin card (procesator de plati) si transfer bancar electronic.
Ne rezervăm dreptul de a restricționa în mod individual modalitățile de plată disponibile pentru dumneavoastră. În cazul în care se aplică o astfel de restrictive Cumparatorul va fi contactat in prealabil.
Vanzatorul are obligatia de a livra Cumparatorului Bunurile comandate la pretul de achizitie convenit si Cumparatorul are obligatia de a achita pretul tranzactiei si de a primi Bunurile.

 

3.    Retragerea din Contract și returnarea Bunurilor

3.1. Dacă Contractul de vânzare-cumpărare a fost încheiat prin intermediul comunicării la distanță (prin intermediul Magazinului Online), Cumpărătorul are dreptul, conform art. 9 par. 1 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.34 / 2014, să se retragă din contractul de vânzare-cumpărare fără a invoca un motiv și fără a aplica sancțiuni, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea mărfurilor, adică returnarea produsului fără a fi necesară justificarea deciziei.
Crispy Sole prelungeste termenul de limita de returnare a produselor la 20 zile calendaristice.

3.2. Pentru a respecta termenul limită de 20 zile, este suficient să trimiteți vânzătorului notificarea retragerii (trimiteți pachetul cu produsul returnat) în această perioadă. În cazul în care cumpărătorul se retrage din contractul de vânzare-cumpărare, contractul de cumpărare este anulat.

3.3. In cazul in care Cumparatorul se retrage din Contractul de vanzare-cumparare in termenul de 20 zile si Bunurile returnate nu sunt complete, au sigiliile de protectie rupte, au etichetele producatorului. Vanzatorul poate solicita despagubiri si stabili si retine valoarea despagubirilor din pretul de achizitie pretins a fi rambursat Cumparatorului. In acest caz, Vanzatorul va returna Cumparatorului doar diferenta dintre despagubiri si pretul de achizitie.
Clientul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii

3.4. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute mai sus are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 20 zile, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

3.5. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute anterior iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (nepurtat, cu ambalajele, documentele care l-au insotit, cu toate componentele intacte)

3.6. In cazul in care produsele conforme au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar.

3.7. In cazul in care au fost comandate si livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client (aceste produse sunt marcate in prezentare ca produse nereturnabile)

3.8. Clientul va fi informat in e-mailul de plasare a comenzii daca acesta este returnabil sau nu si daca exista costuri in caz de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca un set.

3.9.  Retragerea Vanzatorului din Contract

3.10.         Se poate intampla, in mod exceptional, ca Vanzatorul sa nu poata livra Bunurile comandate in conditiile convenite prin Contractul de vanzare-cumparare. In aceste situatii, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a se retrage din Contractul de vanzare-cumparare. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a se retrage si in cazul in care Vanzatorul devine constient de faptul ca Bunurile au fost, din greseala, ofertate la un pret gresit, iar Cumparatorul nu accepta modificarile corespunzatoare aduse Contractului de vanzare-cumparare, adica o majorare a preturilor bunurilor sau a majorare a preturilor de livrare.

 

4.    Garantie

4.1.        Vanzatorul garanteaza Cumparatorului ca, la livrare, Bunurile nu au defecte. Vanzatorul, in special, garanteaza ca, la livrare, Bunurile:

-          au proprietatile asupra caror partile au convenit, si, in cazul in care nu exista un astfel de consens, proprietatile pe care Vanzatorul sau producatorul le-a declarat sau pe care Cumparatorul le asteapta cu privire la tipul de bunuri respectiv si la promovarea de catre Vanzator sau producator aferenta bunurilor respective,

-          sunt potrivite scopurilor comunicate de Vanzator sau scopurilor pentru care tipul respectiv de bunuri este, de obicei, utilizat,

-          corespund din punct de vedere al calitatii sau designului modelului sau mostrei aferente, daca mostra sau modelul au fost stat la baza deciziei asupra calitatii bunurilor,

-          sunt in cantitatea, au masura si greutatea corespunzatoare si respecta reglementarile aplicabile.

Garantia nu acopera insa problemele cauzate de uzura normala, neglijenta, deteriorari sau utilizarea necorespunzatoare a articolului de catre dumneavoastra.
Cumparatorul va confirma drepturile care deriva din Garantii cu Vanzatorul la adresa desemnata de Vanzator in acest scop, sau, daca este necesar, la sediul social al Vanzatorului. Procedura de reclamatii referitoare la Bunurile defecte este initiata in momentul in care bunurile au fost livrate Vanzatorului.

Pentru a confirma drepturile care deriva din Garantii, Cumparatorul este obligat sa dovedeasca existenta unui Contract de vanzare-cumparare intre Cumparator si Vanzator. Vanzatorul poate solicita Cumparatorului sa prezinte ca dovada Confirmarea comenzii printata si dovada platii.

Cumparatorul are obligatia de a specifica, adica de a oferi o descriere a defectului pentru care a fost initiata procedura de reclamatie.
Vanzatorul sau reprezentantul autorizat al acestuia va solutiona reclamatia in termen in cel mult 7 zile lucratoare. Durata necesara, in mod rezonabil, evaluarii defectului nu este inclusa in aceste termene. Vanzatorul va finaliza procedura de reclamatii, inclusiv va inlatura, daca este posibil, defectul, in termen de 15 zile calendaristice de la data la care Cumparatorul a adus la cunostinta Vanzatorului lipsa de conformitate a produsului si a predat produsul Vanzatorului pe baza unui document de predare-preluare. Cu exceptia situatiei in care Vanzatorul va invalida reclamatia, Vanzatorul va confirma Cumparatorului acceptarea acesteia; confirmarea va include, printre altele, datele de identificare ale Cumparatorului si Vanzatorului, cuprinsul reclamatiei, remediul solicitat, data si locul primirii reclamatiei si semnatura reprezentantului Vanzatorului.

In cazul in care reclamatia este justificata, Cumparatorul este indreptatit la rambursarea costurilor suportate in legatura cu procedura de reclamatie initiata. Vanzatorul este obligat sa informeze Cumparatorul cu privire la finalizarea si rezultatul procedurii de reclamatie, prin mijloace electronice, la adresa e-mail pusa la dispozitie de Cumparator in reclamatie sau la orice alta adresa la care Cumparatorul poate fi informat cu privire la finalizarea si la rezultatul procedurii de reclamatii. Aceasta informare va include termenul limita in care Cumparatorul poate ridica Bunurile. In cazul in care Cumparatorul nu ridica Bunurile in acest termen limita, Vanzatorul are dreptul la rambursarea oricaror cheltuieli suportate in legatura cu depozitarea Bunurilor, si poate, daca este necesar, sa vanda Bunurile in numele Cumparatorului. Cumparatorul va fi notificat in avans si i se va pune la dispozitie o perioada suplimentara suficienta pentru a ridica Bunurile. Cumparatorul este responsabil pentru ambalarea articolelor expediate, astfel incat sa nu existe nici un risc de deteriorare pe durata transportului.

Cumparatorul nu are niciun drept in legatura cu Garantiile, in cazul in care Cumparatorul stia, inainte de livrarea Bunurilor, ca bunurile sunt defecte, sau in cazul in care Cumparatorul a cauzat defectarea acestora

Toate Bunurile comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Garantia Comerciala oferita produselor comercializate pe Crispysoles.ro, va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, O.G nr.21/1992, republicata privind protectia consumatorilor). Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns. Garantia pentru neconformitate presupune in ordine aducerea produslui la starea de conformitate, inlocuirea/schimbarea produsului, rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal (in termen de 2 luni de la descoperirea neconformitatii);

5.    Prevederi finale

 

5.1. Protectia datelor cu character personal. Începând cu luna mai, Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice, referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, intră în vigoare. Principiile pe baza cărora funcționează acest regulament sunt disponibile aici.

5.2. Vanzatorul poate schimba sau modifica Termenii si Conditiile. Termenii si Conditiile modificate vor intra in vigoare de la data publicarii lor. Drepturile si obligatiile anterioare atat ale Vanzatorului cat si ale Cumparatorului vor ramane neafectate

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site web utilizează Cookie-uri. Navigand in continuare iți exprimi acordul asupra folosiri lor. Mai multe informații despre Cookie-uri și dezactivarea acestora găsiți în Politica de utilizare Cookie-uri.